WILT staat voor Werkgroep Infrastructuur en Levende Tuin. 

Vrijwilligers van schoolteam, Stibo en ouders steken graag de handen uit de mouwen tijdens klusdagen op school. Misschien was je er ook bij bij het bouwen van de wilgenhut. Of toen we de kleurrijke buitenkeukentjes, goals en tipi's maakten. Of toen we de moestuin onder handen namen en nog een lading haksel uitspreidden om droge paden te houden...

In de herfstvakantie volgend schooljaar beginnen we aan het grote werk: nu de verbouwingswerken klaar zijn en de helft van de containerklassen weg, palmen we weer alle ruimte in om te spelen. 

We dachten het afgelopen schooljaar na over de nieuwe inrichting van een groene en avontuurlijke speelplaats. Dank voor alle ideeën die jullie postten bij de maquette in de grote zaal ! 

Intussen hebben we alles verwerkt en liggen de plannen klaar. In de herfstvakantie leggen we de nieuwe speelheuvels en paden aan. Aanplantingen volgen na nieuwjaar. 

Noteer dus de periode 28 oktober –5 november 2017 in je agenda: kom je graag 1 of meer dagen helpen, kook je graag voor de vrijwilligers, of gewoon voor de gezelligheid om samen dingen te doen, van harte welkom!